top of page

Generalforsamling 26. marts


Nyhuse Vandværk holder ordinær generalforsamling på spisestedet Leonora torsdag den 26 marts 2020 kl. 19:00. Så husk at tilmelde jer og meget gerne på vandværkets e-mail: nyhusevand@mail.dk. Hvis det ikke er muligt kan man også tilmelde sig på telefon 48 24 42 47.

Tilmelding senest torsdag den 19. marts 2020 kl. 12:00.

Du kan også læse årsregnskabet for 2019 her på siden. Se det her.

På Nyhuse Vandværks ordinære generalforsamling den 26. marts 2020 fremlægger bestyrelsen et forslag om ændring af vandværkets vedtægter. Der er tale om mindre ændringer med henblik på at opdatere vedtægterne i henhold til anbefalinger fra vores brancheforening Danske Vandværker. Du kan læse forslaget til vedtægts ændringerne her.

Vel mødt!

Bestyrelsen for Nyhuse Vandværk

bottom of page