Nyt fælles vandværkskontor i Hillerød

11.01.2020

Nyhuse Vandværk er gået sammen med 8 andre vandværker i Hillerød Kommune om at etablere et fælles vandværkskontor, som fremover bl.a. skal lave opfølgning på aflæsning af vandmålere, udsendelse af vandregning og regnskab for os.

Som forbruger kommer du ikke til at mærke nogen ændringer i forhold til i dag. Hvis du har spørgsmål til dit vandforbrug eller din vandregning, skal du kontakte Vandværkskontoret på telefon 42 90 90 91.

Ejerkredsen bag Vandværkskontoret er Gørløse, Nejede-Møllehøj, Nr. Herlev-Freerslev, Nyhuse, Nødebo, Sigerslevøster, Skævinge, Strø og Ullerød vandværker. Vi leverer tilsammen vand til mere end halvdelen af forbrugerne i Hillerød Kommune.

Please reload

Nyhuse Vandværk

Frejasvej 19

3400 Hillerød

Tlf. 48244247

nyhusevand@mail.dk